Burleigh Heads Landscape Design and Backyard Makeover2017-11-13T05:05:28+00:00

Project Description

  • Before-VP
    After-VP
    BeforeVPAfter
  • Before-VP
    After-VP
    BeforeVPAfter
  • Before-VP
    After-VP
    BeforeVPAfter
  • Before-Plans
    After-Plans
    BeforePlansAfter

Burleigh Heads Landscape Design, Gold Coast

A small unused and unloved backyard has been transformed into a relaxed and useable courtyard at this Burleigh Heads landscape design project.

The clients main living area on the third floor of this residence looked down on this backyard, our brief was to create a space that was colourful to look down upon and also encourage them to come downstairs and take full advantage of the outdoor area at this Burleigh Heads landscape design project. The Grotec Design Team created a spacious travertine paved area and to edge and shape the curved gardens used travertine cobbles. A water feature was installed and both the concrete fence and water feature were painted to blend with the colour scheme indoors. Over the next few years the screening hedges and shady tree together with the low maintenance colourful plants will create a relaxed and intimate space that can be enjoyed all year round.

Design Jarred Holland & Sue Bampton
Construction Alliance partner, Hendrik Van Der Hoven and his team

Project Details